Nieuws

Thomas Cook België opgelicht

In België zijn zo’n 111 slachtoffers om de tuin geleid door een oplichtster die zich voordeed als bemiddelaar van Thomas Cook en Neckermann, dat meldt de Belgische krant ‘Nieuwsblad’. De vrouw werkte als bediende in het Universitair Ziekenhuis van Brussel en wist meerdere artsen en verplegend personeel wijs te maken dat zij als tussenpersoon de reizen van de touroperator een stuk goedkoper kon aanbieden met valse reisfolders. De voorschotten die werden betaald, verdwenen rechtstreeks in haar broekzak. De vrouw verdween als sneeuw voor de zon nadat bleek dat de reizen voor het personeel niet waren geboekt. Maandag jl. vond het proces plaats in de rechtbank van Dendermonde, waar de 41-jarige vrouw uit Aalst niet verscheen. Thomas Cook en Neckermann eisen een schadevergoeding voor oplichting, misbruik van de naam en het vertrouwen van klanten van de touroperator dat is aangetast.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Bedsonline komt naar Nederland

Volgende bericht

Oad: ‘Amper wachttijden’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.