Nieuws

Thomas Cook COP’s dag zeer vruchtbaar

Afgelopen maandag kwamen de Cook’s Official Partners (COP’s) bijéén op het hoofdkantoor van Thomas Cook om samen te brainstormen over projecten en de toekomst. De COP’s zijn 30 geselecteerde reisagenten die hun stem en mening laten horen binnen Thomas Cook tijdens brainstormsessies. De COP’s zijn een mix van alle ketens en ZRA’s en van grote waarde voor Cook. Na een rondleiding en een sessie ‘meeluisteren’ op het Customer Contact Center werd er gesproken en gediscussieerd over de meest uiteenlopende zaken zoals de systemen NOL & BOB, SENTIDO, Special brochure, TNF, Last Minutes, e-invoice, autoreizen etc. Nicole van den Bosch, Manager Sales Thomas Cook Nederland: ‘Het was wederom een zeer succesvolle dag waar veel kennis is gedeeld’.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. 4 maart 2011 at 02:42

    Misschien handig om je eigen achterban ook eens uit te nodigen?
    Of vergeten of niet belangrijk, kan ook natuurlijk.

Vorige bericht

Wecruise doelt op gezinnen met kinderen

Volgende bericht

KLM verlaagt instaptarieven naar Europese steden

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.