Nieuws

Thomas Cook heropent Sunwing hotel na grote renovatie

Sunwing Arguineguin, het 252 kamers tellende familiehotel op Gran Canaria, is de afgelopen twee maanden gesloten geweest vanwege de derde fase van een vierjarig renovatieprogramma, dat in 2020 zal worden afgerond. De investering van 13 miljoen euro omvatte tot nu toe de renovatie van de meeste kamers, bars en restaurants en er is aanzienlijk geïnvesteerd in duurzame technologie, zoals zonnepanelen.

Volgend jaar zullen, naast het renoveren van de laatste kamers, ook een nieuw à-la-carte restaurant en een nieuwe bar worden geopend om nog beter te kunnen voldoen aan de vraag naar meer luxe eetgelegenheden. Het beachhotel, aan de zuidwestkust van Gran Canaria, is het eerste hotel van Thomas Cook in Spanje en al meer dan 30 jaar een begrip op het eiland. Het heeft het hele jaar door een bezettingsgraad van ongeveer 98% en biedt werk aan 180 mensen, van wie velen er sinds dag één al bij zijn.

Sunwing hotels
Sunwing Family Resorts vind je bij Thomas Cook Nederland op Gran Canaria en in Phuket (Thailand). Deze familievriendelijke resorts staan bekend om haar Scandinavische design en liggen aan de mooiste stranden. De hotels hebben een Lollo & Bernie Kidsclub (waar de populaire mascottes uiteraard te vinden zijn), tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden en familieshows. Kinderen onder de twaalf jaar eten bij Sunwing hotels gratis mee.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Dé VakantieDiscounter zoekt Travel Agent

Volgende bericht

Toeristen profiteren van goedkope lira

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."