Nieuws

Thomas Cook lanceert vandaag ‘The N factor’

Als alternatief voor de Op Reis Dagen, die ter ziele zijn gegaan, heeft Thomas Cook nagedacht over een nieuw initiatief waarmee zij de reisagenten zo goed mogelijk kunnen informeren op een zo makkelijk mogelijke manier over hun producten, nieuwtjes en activiteiten. Nicole van den Bosch, Manager Sales bij Thomas Cook Nederland, legt uit: ‘Om niet iedereen hiervoor naar ons toe te laten komen zorgt Thomas Cook er voor dat reisagenten auditie kunnen doen voor ‘The N factor’ vanachter hun balie of bureau. Dus zoveel mogelijk kennis vergaren samen met je collega’s, zonder reistijd kwijt te zijn; makkelijk toch?!’. Meer informatie over the N factor wil Nicole op dit moment nog niet kwijt. Hou in ieder geval TravelPro van 18 november in de gaten, want in een interview met haar lees je meer over dit concept. Ook verschijnen binnenkort meer details op ReisbureauInfo.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

KLM blijft investeren in Business Class maaltijden

Volgende bericht

Saskia en Samantha gaan naar Val Thorens!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.