Nieuws

Thomas Cook maakt studiereisaanbod bekend

Thomas Cook heeft haar studiereizen voor het najaar bekendgemaakt: reisagenten kunnen zich nu inschrijven voor een trip naar Lanzarote of een combinatietrip naar Mallorca en Ibiza.

5 t/m 8 september: Lanzarote
“Zodra je voet op deze Spaanse bodem zet, zul je begrijpen waar wij het over hebben als we zeggen dat dit een unieke plek is, ook al denken velen dat zij de Canarische Eilanden al hebben gezien”, zegt Laura Scheel van het Thomas Cook Salesteam. Reisagenten leren hier de belangrijkste accommodaties van Thomas Cook kennen en zullen het eiland verkennen zoals een toerist dat zou doen. Met huurauto’s worden de nodige plekjes aangedaan.

29 september t/m 4 oktober: Mallorca & Ibiza
The best of both worlds: waar Mallorca bekend staat als bestemming voor de zonaanbidder, heeft Ibiza het imago een echt feestparadijs te zijn. Beide eilanden hebben echter zoveel meer te bieden en Thomas Cook laat dat maar al te graag aan je zien! “Over het programma willen we nog niet teveel verklappen, maar een tipje van de sluier: we slapen op Mallorca in de nieuwe Cook’s Club, die in juni is geopend! En dat is echt een hotel om zelf te beleven…”.

Spanje nog altijd nummer één
Spanje is nog altijd een belangrijke bestemming voor Thomas Cook. Eerder dit jaar werd een uitgebreid investeringsprogramma bekendgemaakt, waardoor vele hotels zullen worden gerenoveerd en nieuwe hotels hun deuren zullen openen. De jarenlange kennis en ervaring van Thomas Cook op Spanje zal ook in deze studiereizen weer aan bod komen! Inschrijven kan via CooksInfo.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bali getroffen door aardbeving

Volgende bericht

Reizigers in nood kunnen nu ook WhatsAppen met Buitenlandse Zaken

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.