Nieuws

Thomas Cook maakt studiereizen bekend

Thomas Cook heeft zojuist haar studiereizen voor het voorjaar bekendgemaakt. “Na de zeer succesvolle reizen van afgelopen najaar, zijn we weer druk aan de slag gegaan om een interessant aanbod voor het voorjaar samen te stellen”, laat de reisorganisatie weten.

Van 8 t/m 12 mei kan je met Thomas Cook de combinatiereis Alanya – Antalya maken. “We gaan jullie zelf laten beleven waarom deze bestemming helemaal terug is van weggeweest, en waarom Turkije een echte must see is voor de zon-zee-ontspanning zoekende vakantieganger!”
Van 26 t/m 30 mei gaat Thomas Cook naar één van de mooiste Griekse eilanden, namelijk Kos! “We gaan met eigen ogen zien dat dit eiland veel meer te bieden heeft dan alleen maar strand, hoewel we uiteraard de badplaatsen ook zeker niet over zullen slaan!”

Meer informatie en aanmelden via CooksInfo.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Recordaantal Nederlanders op vakantie in Oostenrijk

Volgende bericht

Toeschouwersstop bij transport Corendon Boeing 747

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."