Nieuws

(foto’s & video) Thomas Cook pimpt Cooksfinder

Deel dit artikel

Thomas Cook Nederland hoopt binnen twee tot drie weken een gepimpte versie van Cooksfiner te lanceren, waarbij onder andere de eerste drie schermen die moeten worden doorlopen worden teruggebracht tot een scherm. Het nieuws werd tijdens de tweede avond van de Thomas Kook Cafe (waar noviteiten werden gepresenteerd in samenwerking met diverse partners) in De Kookfabriek (Utrecht) met luid gejuich ontvangen.

Foto: Sandro Nagtzaam, Lysette Laarman, Kim Slingerland en Ina Meskers.

In het nieuwe scherm is het mogelijk de vertrekdatum aan te geven, de reisduur, vervoertype, type kamer, verzorgingstype en het aantal reizigers. Daarnaast krijg je in een scherm onder andere alle type kamers te zien, meer informatie over de kamer waardoor je niet meer een scherm terug hoeft te gaan (door op de i te gaan staan met de muis), de beschikbaarheid en de prijzen voor een verschillend aantal dagen verblijf evenals de prijzen voor een dag eerder of later vertrek.

Kijk voor foto’s en een video van de avond in Utrecht op de Facebook-pagina van TravelPro.

“Daardoor kan je het prijsverschil laten zien, maar ook dat een upgrade misschien niet zo heel veel duurder is dan gedacht. Wij zijn heel blij en trots op de nieuwe mogelijkheden van Cooksfinder”, zo laat Lysette Laarman (Partner Account Manager Thomas Cook) weten. De afgelopen week is het nieuwe systeem met een aantal reisagenten getest. “Die waren heel enthousiast en we hopen het binnen twee tot drie weken kunnen uitrollen, dus nog voor de grote boekingspiek.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Meer internationaal talent naar Zoover

Volgende bericht

Vertraging voor Lelystad Airport

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.