Naast het vernieuwende inspiratieplatform dat Neckermann Reizen begin december introduceerde, is nu ook de business website van Thomas Cook Nederland volledig vernieuwd in een 2.0 corporate portal.

De drie belangrijkste pijlers van de website brengen de bezoekers naar een Newsroom, Werken bij Thomas Cook en Over Thomas Cook. In de Newsroom vind je blogs en citaten die geschreven zijn over  Thomas Cook, Neckermann Reizen en Vrij Uit.

‘Over Thomas Cook’ is gevuld met informatie over de Nederlandse tak van de multinational met daarnaast gegevens van het internationale reisconcern. Het bedrijf heeft een 176 jaar lange, rijke geschiedenis, een moderne strategie, duidelijke klantbeloftes, een ambitieus managementteam en enthousiaste medewerkers. Binnenkort zal het corporate portal verder uitgebreid worden met verschillende medewerkers die zich voorstellen en meer vertellen over het werk wat zij doen bij Thomas Cook en wat het bedrijf zo interessant maakt waardoor het geheel een nog persoonlijker tintje krijgt.