Nieuws

Thomas Cook presenteert vernieuwde business website

Naast het vernieuwende inspiratieplatform dat Neckermann Reizen begin december introduceerde, is nu ook de business website van Thomas Cook Nederland volledig vernieuwd in een 2.0 corporate portal.

De drie belangrijkste pijlers van de website brengen de bezoekers naar een Newsroom, Werken bij Thomas Cook en Over Thomas Cook. In de Newsroom vind je blogs en citaten die geschreven zijn over  Thomas Cook, Neckermann Reizen en Vrij Uit.

‘Over Thomas Cook’ is gevuld met informatie over de Nederlandse tak van de multinational met daarnaast gegevens van het internationale reisconcern. Het bedrijf heeft een 176 jaar lange, rijke geschiedenis, een moderne strategie, duidelijke klantbeloftes, een ambitieus managementteam en enthousiaste medewerkers. Binnenkort zal het corporate portal verder uitgebreid worden met verschillende medewerkers die zich voorstellen en meer vertellen over het werk wat zij doen bij Thomas Cook en wat het bedrijf zo interessant maakt waardoor het geheel een nog persoonlijker tintje krijgt.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Target Travel Services zoekt Customer Service Medewerker - Gesloten

Volgende bericht

Lees TravelPro #2 van 12 januari online

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.