Nieuws

Thuisvergelijken.nl: drie sterren voor Fantasie Reizen

Thuisvergelijken.nl: drie sterren voor Fantasie ReizenDat de zaak rondom Fantasie Reizen, waarvan de eigenaar met de noorderzon is vertrokken, nog niet bij iedereen is doorgedrongen blijkt maar weer op de website van Thuisvergelijken.nl. Volgens deze vergelijkingssite met het Qshops keurmerk wordt Fantatsie Reizen nog steeds gewaardeerd met drie van de vijf sterren. VakantieXperts en Buro ScanBrit (twee van de drie sterren) scoren slechter. Thuisvergelijken.nl schrijf op haar website dat het voor winterzon aanbiedingen naar de Caribbean, Canarische Eilanden, Dominicaanse Republiek, Bali en Thailand diverse SGR reisorganisaties in petto heeft.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

GGTO honoreert niet alle claims Fantasie Reizen

Volgende bericht

Centraal en Noord-Noorwegen extra toegankelijk door directe vlucht

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.