Blogs

Tijd voor Mexico!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende vakantiebestemming voor jouw klanten? Dan zijn de streken Yucatán en Quintana Roo in Mexico een uitstekende keuze! Een indrukwekkende kennismaking met de interessante Maya-beschaving, maar ook met de Spaanse koloniale steden en prachtige natuur. Combineer de reis met een verblijf in een levendige badplaats of op het strand aan de Riviera Maya.

Start de rondreis in Cancun of het nabij gelegen Playa del Carmen, twee toeristische steden met vele hotels, resorts en een gezellig uitgaansleven. Liever wat rustiger beginnen? Dan is het plaatsje Puerto Morelos een aanrader. Ook dit is een populaire badplaats maar het heeft een behoorlijk deel van zijn authenticiteit behouden en is het een interessante duikbestemming. Het Palancar Reef, zo’n 500 meter voor de kust is uitgeroepen tot Nationaal Park. Het rif houdt het water kalm en helder en het strand is hier haast oogverblindend wit. Uiteraard biedt EurAm ook in deze regio tal van leuke accommodaties aan. Denk aan luxueuze, adults of couples only resorts, boutique hotels en appartementen maar ook aan prachtig verbouwde haciënda’s voor een meer authentieke ervaring.

Chichén Itzá is één van de zeven nieuwe wereldwonderen en een absolute must-see als je in Yucatán bent. Het beste is om hier een overnachting te plannen zodat je ’s ochtends de grote drukte én de warmte voor bent. De klant kan dan in alle rust genieten van de vele indrukwekkende piramides, tempels en ruïnes die het gebied rijk is. Bovendien kan men de avond van aankomst gebruiken om het bijzondere klank- en lichtspel bij te wonen wat wordt gepresenteerd op de ruïnes van Chichén Itzá. Kies in Chichén Itzá bijvoorbeeld voor een verblijf in de Villas Arqueologicas, op 10 minuten loopafstand van de ruïnes of de luxueuze bungalows van The Lodge at Chichen Itza welke zelfs een eigen ingang heeft naar de Maya tempels!

Een andere bijzondere overnachting beleef je in één van de prachtige haciënda’s in de buurt van Mérida. Deze voormalige boerderijen zijn omgebouwd tot kleine, stijlvolle hotels vaak met een uitstekend restaurant waar de lokale, culinaire keuken wordt geserveerd. Kijk eens op onze website naar de kleurrijke Haciënda San Pedro Nohpat, in een klein Maya dorp vlakbij Mérida.

Er zijn uiteraard nog veel meer geweldige plekjes in Yucatán en Quintana Roo. Reist de klant liever naar het binnenland om de prachtige natuurparken bezoeken? Of een strandverblijf op het paradijselijke eiland Cozumel? Allemaal boekbaar bij EurAm. Je maakt via www.euram.eu simpel en snel een mooie offerte, inclusief leuke activiteiten ter plaatse en bij boeking ontvangt de klant een zeer compleet Roadbook mét toeristische informatie. Ons Support Team helpt je graag om jouw klant een onvergetelijke reis te bezorgen. Mail ons op info@euram.eu

EurAm, tailormade for you!

Danielle Goedkoop
Business Development Manager EurAm

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro #28 van 14 juli online

Volgende bericht

Schiphol: Hilton is brandveilig

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."