CoronavirusNieuws

Tijdelijk geen aanbetaling bij Live To Travel

Uit onderzoek van Live To Travel blijkt dat reizigers hun trip voor 2021 wel willen plannen, maar geen zin hebben om daar nu al geld voor op tafel te leggen. Daarom heeft Live To Travel besloten dat er vanaf heden geen aanbetaling voldaan hoeft te worden voor nieuwe boekingen die vóór 31 december 2020 gemaakt worden met vertrek in 2021 of 2022.

Pas 6 weken voor vertrek neemt de touroperator contact op met de reisagent om de betaling te voldoen. De reissom kan gelijk gebleven zijn, maar ook iets hoger of lager liggen dan het oorspronkelijk voorgestelde bedrag door mogelijke wijziging in vluchtprijzen, luchthaventaksen, lokale taksen en wisselkoers. Indien het bedrag hoger is of indien reizen naar de bestemming nog steeds afgeraden worden door het ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft de klant het recht om gratis te annuleren.

“Wil de klant liever toch zekerheid hebben dat de reissom niet hoger wordt, biedt Live To Travel de mogelijkheid om wel de reguliere een aanbetaling te doen. In dat geval heeft de klant de zekerheid dat de totaalprijs niet meer kan wijzigen. Om klanten alvast te inspireren voor hun volgende reis is de nieuwe Afrika brochure voor 2021 alvast online te bekijken op www.livetotravel.nl“, laat de reisorganisatie weten.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Bespaar tot €200 per stateroom! Laat je klanten dromen over hun volgende zomervakantie

Volgende bericht

Driedelige webinar-serie Aruba Tourism Authority

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."