Nieuws

Time for Taiwan event druk bezocht

In Taiwan staat dit jaar de Tour Taiwan 100 in de spotlight: rondreizen, een evenementenkalender en kortingen voor reizigers naar Taiwan. Daarnaast lanceert Taiwan een nieuwe campagne met een nieuwe huisstijl. Om dit alles te presenteren vond maandagavond het ‘Time for Taiwan’ event plaats. Ruim 60 reisagenten en journalisten bezochten het evenement in het Amsterdamse restaurant Sea Palace. Het event werd georganiseerd door het Taiwan Tourism Bureau, en bestond uit een Travel Market en Early Dinner. Er werd een product update gegeven, de nieuwe campagne werd gepresenteerd en bezoekers werden in de gelegenheid gesteld om lokale suppliers en agenten te ontmoeten. De Deputy Director-generaal van het Taiwan Tourism Bureau, Dhr David W. J. Hsieh, was hierbij aanwezig. De avond werd afgesloten met de verloting van verschillende prijzen onder de bezoekers, waaronder vliegtickets naar Taiwan. Tijdens de Travel Market waren vertegenwoordigers aanwezig van: Golden Foundation Tours, Kuching Travel Service, Edison Travel Service, Gullivers Travel, The Splendor Hospitality, Howard Hotels, The Lalu – Sun Moon Lake, PALAIS de CHINE, China Airlines en EVA Airways.

Op de afbeelding: Mr. David W.J. Hsieh, Deputy Director-general Taiwan Tourism Bureau, Mr. Johnson Wang en Mrs. Josephine Huang van Taipei Tourist Office en het Taipei Representative Office Den Haag.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Extra Griekse ZOMERkorting bij Neckermann

Volgende bericht

Recordaantal Nederlanders op vakantie naar Curaçao

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."