Dinsdag 14 november stond bij TUI Nederland in het teken van de verdere ontwikkeling van het vakantieconcept TIME TO SMILE. Zo’n 50 TUI medewerkers van verschillende afdelingen kwamen bij elkaar om van gedachten te wisselen over dit unieke TUI concept en hoe dit nog beter kan aansluiten op de behoefte van de vakantiegangers.

TIME TO SMILE Balaia Senses in de Algarve – Portugal
De dag werd geheel in stijl afgesloten met het ‘IK HOU VAN TIME TO SMILE’ spel. Negen TUI teams, waaronder ook een team vanuit Curaçao dat via een liveverbinding meedeed, namen het tegen elkaar op. De teams streden niet alleen om een felbegeerde OGU; de trendy wanddecoratie die in alle TIME TO SMILE appartementen aan de muur hangt, maar ook om een trip om de opening van de nieuwste TIME TO SMILE bij te wonen. Deze staat gepland op 1 april 2018; dan opent TIME TO SMILE Balaia Senses in de Algarve – Portugal zijn deuren.

Vijftien

Hiermee komt volgend jaar de teller op vijftien TIME TO SMILE accommodaties. Naast Portugal zijn er zeven accommodaties in Griekenland, vier in Spanje en een in Turkije, Cyprus en Curaçao.