AdvertorialNieuws

Tio al negen jaar op rij koploper in toerisme-opleidingen

-ADVERTORIAL-

Ben jij van plan om toerisme te gaan studeren, maar kun je maar geen keuze maken welke opleiding je gaat volgen? Raadpleeg dan de Keuzegids Hbo. Daar vind je heldere en onafhankelijke informatie over alle hbo-opleidingen in Nederland. Wist je dat Tio’s toeristische hbo-opleidingen al voor het negende jaar op rij aan kop gaan?

Ook dit jaar is Tio’s Internationaal Toeristisch Management volgens de Keuzegids de beste toeristische opleiding van Nederland. Binnen de opleiding is er veel aandacht voor destination en visitor management en wordt de nadruk gelegd op e-commerce en online marketing, gecombineerd met een open mind en kritisch denkvermogen. Ben jij reislustig, goed in talen en dol op het samenstellen van vakanties? Dan past deze opleiding perfect bij jou!

Gastvrijheid
Voel jij je meer thuis in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. Bekijk dan eens Tio’s opleiding Hotel- en Eventmanagement. Deze opleiding gaat maar liefst voor het zesde jaar op kop. Gastvrijheid is de basis binnen deze opleiding, waar je meer leert over hotelmanagement, eventmanagement, entrepreneurship en e-commerce. Ben je van plan je eigen onderneming te beginnen? Ook dan is deze opleiding de juiste keuze.

Open dag
Wil je meer te weten komen over de beste opleidingen van Nederland, maar ook gelijk de sfeer proeven en kennis maken met studenten en docenten? Kom dan naar een Tio Open dag (op vestiging of online). 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Reisadvies Zwitserland per 28 september op oranje

Volgende bericht

Akkoord tussen easyJet en cabinepersoneel over baanbehoud

Auteur

redactie

redactie