CoronavirusNieuws

Toename coronabesmettingen in meerdere landen

De TravelPro Barometer laat een toename van het aantal coronabesmettingen in meerdere landen zien. Vier landen hebben een tweewekelijks gemiddeld aantal besmettingen per 100.000 inwoners van meer dan 200. Buitenlandse Zaken heeft onlangs aangegeven dat er serieus naar een land wordt gekeken wanneer dat gemiddelde boven de 200 ligt.

Nederland (349,16), Groot-Brittannië (624,39), Griekenland (214,12) en Portugal (342,42) zijn de vier landen waarvan het gemiddelde in de TravelPro Barometer met haar actuele cijfers boven de 200 ligt. Bij de ECDC, met verouderde cijfers, staat Nederland nog op 63,58.

In de TravelPro Barometer is in meerdere landen een stijging te zien van het aantal coronabesmettingen. Zo noteerde Duitsland gisteren het hoogste aantal dag-besmettingen sinds 23 juni jl. en blijft Spanje in een stijgende lijn. Ook in Italië weet het aantal besmettingen geen blijvende dalende koers in te zetten. Groot-Brittannië blijft stijgen en Oostenrijk noteerde gisteren het hoogste aantal besmettingen sinds 13 juni jl.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Ook oranje reisadvies voor Canaria's

Volgende bericht

Ook oranje reisadvies Cyprus en vasteland Portugal

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.