Nieuws

Toeristen profiteren van goedkope lira

De koers van de lira ten opzichte van de euro is gedaald, doordat president Erdogan de voorzitter van de Centrale Bank heeft ontslagen. De verwachting is dat de Turkse munteenheid nog goedkoper wordt.

Dit heeft een positief effect voor de toeristen die Turkije als vakantiebestemming kiezen. Producten en diensten worden hierdoor ter plekke goedkoper. De prijzen van de all-inclusive vakanties zullen niet dalen, vanwege de vaste contracten die reisorganisaties hebben gesloten met de hotels. Eén euro is nu 6,4 lira waard, tegen 7 lira begin mei en 6 lira begin dit jaar, dat meldt De Telegraaf.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook heropent Sunwing hotel na grote renovatie

Volgende bericht

Chris Kaiser (Elephant Hills) lanceert duurzame startup

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."