Nieuws

Toerkoop: ‘Vakantie slimste investering spaarloon’

De Toerkoop Reisburo Groep adviseert consumenten hun spaarloon te investeren in een vakantie. Voor ongeveer twee miljoen Nederlanders is sinds gisteren het spaarloon vrij gekomen. Afhankelijk van hoelang en hoeveel mensen hebben gespaard, kan dit bedrag per spaarder oplopen van 613 tot wel 2452 euro. Met het vrijgeven van het spaarloon wil het kabinet een ‘boost’ geven aan een voorzichtig herstel van de economie. Uit onderzoek blijkt dat mensen die twee keer per jaar op vakantie gaan, sneller promotie maken, gelukkiger in het leven staan en daardoor tot wel € 10.000 euro per jaar meer verdienen. Ook betaalt de belastingdienst in dit geval grotendeels mee aan de vakantie en dat mag als uniek worden beschouwd.

Vakantie-effect
Uit onderzoek blijkt volgens Toerkoop dat het vakantie-effect echt bestaat. ‘Vakantie zorgt ervoor dat mensen zich gelukkiger, energieker en minder gespannen voelen. Om het vakantie-effect langer te ervaren lijkt het echter wel slimmer om vaker per jaar op vakantie te gaan. Voorpret op een nieuwe vakantie draagt namelijk bij aan het langer ervaren van een vakantie-effect. Normaal gesproken is het vakantie-effect na drie dagen al voor de helft uitgewerkt, en na drie weken op kantoor is het alsof je nooit bent weggeweest. Vakantie lijkt dus verreweg de beste investering van het vrijgekomen spaarloon’, aldus Don Kaspers, directeur van de Toerkoop Reisburo Groep. ‘Bezig zijn met vakantie draagt bij aan een positieve mindset, zowel privé als op werk.’ Voor elk bedrag dat vrijvalt zijn geschikte aanbiedingen beschikbaar op de website van Toerkoop.

De redactie van TravelPro is benieuwd naar jouw mening over het vrijkomen van het spaarloon en de inzet daarvan voor een vakantie. Heb jij je klanten gewezen op deze extra mogelijkheid of heb je andere ludieke acties verzonnen rond het vrijkomen van het spaarloon? Laat het ons weten op reisburo@t-en-s-productions.nl In TravelPro van volgende week lees je er meer over.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

TSi Solutions lanceert ‘TLC Group’

Volgende bericht

Airberlin start vluchten naar Curaçao

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.