Nieuws

Toerkoop reisbureau Van Oeveren in de ‘Wok van Zeeland’

Toerkoop reisbureau Van Oeveren in de ‘Wok van Zeeland’Dinsdagavond 22 mei vond de smakelijke afsluiting plaats van de Boer & Wendel/Discovery wok actie. Alle reisbureaus die tussen begin januari en eind april zowel een Boer & Wendel als een Discovery boeking maakten hebben inmiddels het beloofde wokpakket ontvangen. De hoofdprijs was een etentje met het hele kantoor in een Aziatisch restaurant naar keuze. Martine Wakkee van Toerkoop reisbureau van Oeveren uit Zierikzee en haar vijf enthousiaste medewerkers waren de gelukkigen en het diner vond plaats in de “Wok van Zeeland” in Zierikzee.

De Boek & Win actie is opgezet ter promotie van de vele nieuwe producten van Boer & Wendel en Discovery. Boer & Wendel heeft in de 2012 namelijk twee brochures uitgebracht: Budget en Luxe. In deze brochures heeft Boer & Wendel naast groepsrondreizen ook een ruim aanbod aan privé rondreizen, fly-drives en maatwerkbouwstenen gepubliceerd. Discovery heeft voor 2012 ook 2 brochures uitgebracht. Naast de reguliere brochure is er ook een Discovery Family brochure, met daarin avontuurlijke groepsrondreizen in klein internationaal gezelschap voor het gehele gezin.

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Corendon verdubbelt aanbod van Maastricht Aachen Airport naar turkije

Volgende bericht

Brussel kiest kant vertraagde passagier

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.