Nieuws

Toestel Jet Airways in beslag genomen op Schiphol

Een Europese luchtvrachtafhandelaar heeft op Schiphol een van de Boeing-toestellen van Jet Airways in beslag genomen, dat melden verschillende Indiase media. Het toestel is in beslag genomen wegens wanbetaling.

Volgens Air Cargo News heeft Worldwide Flight Services (WFS) het toestel aan de ketting gelegd. De vlucht zou rond het middaguur vertrekken naar Mumbai, maar is vroegtijdig geannuleerd. Zelf spreekt Jet Airways over ‘operationele redenen’. Daarnaast is vandaag ook bekendgemaakt dat Indian Oil is gestopt met leveren van brandstof wegens openstaande rekeningen.

Jet Airways heeft al meer dan 75% van zijn vloot aan de grond gehouden wegens het gebrek aan betalingen aan verhuurders en personeel. Ongeveer 16.000 werknemers ontvangen slechts een deel van hun salaris.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] Toestel Jet Airways in beslag genomen op Schiphol […]

Vorige bericht

“Sambasso-labels bieden meer commissie en stabiliteit”

Volgende bericht

Eigen cruiseterminal voor MSC in Miami

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.