AdvertorialNieuws

Groeiend aantal samenwerkingen Tolvignetten.nl in reis- en transportbranche

-ADVERTORIAL-

Tolvignetten.nl biedt sinds enkele jaren ancillaire revenue producten aan voor reizigers en bedrijven in de reis- en transportbranche. Deze producten ondersteunen particulieren en zakenreizigers bij het maken van een reis naar het buitenland. Om klanten optimaal voor te kunnen bereiden op een autoreis, werkt tolvignetten.nl samen met grote- en kleine organisaties in de reis- en transportbranche. De website is groeiende en werkt met steeds meer organisaties samen in de vorm van een partnership. Door het ruime productportfolio onderscheidt de tolvignetten website zich in haar branche ten opzicht andere organisaties. Partnerships kunnen tot stand komen in allerlei vormen, variërend van één of meerdere links op uw website tot een gepersonaliseerde whitelabel constructie.

Bedrijven in de reis- en transportbedrijven ontvangen regelmatig vragen over verplichte veiligheidsproducten die klanten of medewerkers aan dienen te schaffen voor een bezoek aan het buitenland. Vaak is het onduidelijk welke regels er gelden in de verschillende landen en waar de juiste producten aangeschaft kunnen worden. Door het grote aanbod aan websites is de informatievoorziening vaak onvoldoende en onoverzichtelijk. Het niet beschikken over de juiste veiligheidsproducten kan ongewenste consequenties hebben en leiden tot een stevige boete die kan oplopen tot een bedrag van maximaal €240,-.

“Klanten en samenwerkende organisaties geven aan positief te zijn over de producten en service die geleverd worden”, Iris Meulenveld van tolvignetten.nl. Aanvragen worden automatisch binnen één werkdag verwerkt. Voor vragen en advies kunnen klanten op werkdagen altijd terecht bij ons. Tolvignetten.nl zorgt ervoor dat klanten zonder enige moeite voorbereid op reis gaan.

Geautomatiseerd systeem
Onze tolvignetten website maakt het mogelijk voor reizigers en bedrijven om eenvoudig en snel online in het Nederlands de verplichte veiligheidsproducten aan te vragen. Zo is het mogelijk een milieusticker voor Frankrijk en Duitsland aan te vragen. Voor landen als Oostenrijk, Hongarije, Roemenië en Slowakije is het mogelijk om een digitaal vignet te bestellen. Aanvragen voor digitale vignetten worden dezelfde werkdag verwerkt en toegestuurd per e-mail. Dit wordt mogelijk gemaakt door het geautomatiseerde systeem van tolvignetten.nl, welke controleert op fouten en leesbaarheid van de meegestuurde kentekenbewijzen. Op basis van de ingegeven reisperiode geeft de website daarnaast automatisch aan welk type vignet de reisperiode van de desbetreffende klant dekt.

Affiliate programma voor partners
Tolvignetten.nl maakt het niet alleen mogelijk om enkel een link te plaatsen, maar heeft ook een volledig ingericht affiliate programma voor haar partners. Partners van tolvignetten.nl ontvangen per verkocht vignet een commissie. Via het gepersonaliseerde partnersysteem wordt bijgehouden hoeveel vignetten er via de website van samenwerkende partners verkocht worden. De commissie wordt iedere maand automatisch uitbetaald. Ook kunnen partners via een eigen account het aantal conversies inzien. Jaarlijks kan een partnership met tolvignetten.nl zorgen voor extra inkomsten voor uw bedrijf en extra bezoekers genereren naar uw website.

Goede bereikbaarheid en snelle bezorging
Tolvignetten.nl is maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar voor vragen en advies. Partners en klanten kunnen contact opnemen via telefoon, chat of per e-mail. Bestellingen ontvangen voor 16:00 uur worden binnen één werkdag verwerkt. Milieustickers, plakvignetten en andere veiligheidsproducten worden bezorgt op dinsdag t/m zaterdag. Tolvignetten.nl streeft ernaar haar klanten op werkdagen binnen 24 uur een reactie toe te sturen.

Interesse in een samenwerking?
Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van een extra stukje service aan klanten of medewerkers, waarbij u zelf ook extra inkomsten kan genereren? Dan bent u bij tolvignetten.nl aan het goede adres! Wij staan open voor een persoonlijk gesprek bij u op kantoor, zodat wij u inzicht kunnen geven in ons uitgebreide productportfolio en samen kunnen kijken naar een optimale vorm van samenwerking. Voor vragen over een eventuele samenwerking kunt u contact opnemen met Iris Meulenveld van tolvignetten.nl via het volgende telefoonnummer: +31854017689

Over tolvignetten.nl
Tolvignetten.nl is een website gespecialiseerd in het leveren van ancillaire veiligheidsproducten voor bedrijven en particulieren. Sinds enkele jaren kunnen klanten via deze website tolvignetten, milieustickers en andere veiligheidsproducten bestellen. Door ervaring met het automatiseren en verwerken van aanvragen van ancillaire producten, is het bedrijf de afgelopen jaren gestaagd gegroeid en heeft de naam tolvignetten.nl veel naamsbekendheid gekregen

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Zevende en achtste explosie Sri Lanka

Volgende bericht

Holland America Line’s Amsterdam op 26 april in Amsterdam

Auteur

redactie

redactie