Nieuws

Tom van Apeldoorn in discussie met Alberto S

Vanochtend ging Tom van Apeldoorn, hoofdredacteur en uitgever van onder meer vakblad TravelPro in discussie met Alberto S in de ochtendshow van Radio Veronica http://www.radioveronica.nl/luister/iets-gemist. Dit naar aanleiding van de lancering van de website ‘www.redonsvanalbertostegeman.nl’ en de ophef die hier vorige week over is ontstaan door de uitzending van RTL Boulevard en Knevel & Van den Brink. Beluister snel het pittige fragment op: http://www.radioveronica.nl/luister/iets-gemist item: 29 augustus 2011 bij De Veronica Ochtendshow ‘Tom van Apeldoorn en Alberto Stegeman vechten het uit’ en laat je reactie achter op www.redonsvanalbertostegeman.nl.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

 1. Marielle van Leeuwen
  30 augustus 2011 at 16:08

  We kunnen over de heer Stegeman heel kort zijn; hij doet alles voor hoge kijkcijfers. Zelfs in montagemateriaal knippen en plakken….
  Laten we de discussie achterwege laten over hem, want die is niet nodig. Mijn advies is, kijk niet meer naar redt mijn vakantie,dan dalen de kijkcijfers en wordt er hopelijk door SBS6 geen geld meer gestoken in dit totaal zinloze tv programma!

 2. J.S.
  29 augustus 2011 at 16:12

  Ik snap dat het langzaam tijd wordt dat Alberto Stegeman beter gaat samenwerken met de reisbranche, zodat de items in zijn programma reëeler worden voorgespiegeld! Maar dit lukt niet op de manier hoe dhr. van Apeldoorn nu bezig is! Alberto Stegeman houdt van publiciteit, en wat wordt hem nu gegeven??….. juist…. publiciteit! Alberto geniet van ditsoort discussies, en dit moet de reisbranche hem niet gunnen! Ik denk dat Alberto zichzelf juist rotlacht om sites als http://www.redonsvanalbertostegeman.nl.

Vorige bericht

Toenemende belangstelling voor Sharm el-Sheikh

Volgende bericht

Restaurants luchthaven ontdekken gastronomie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."