Nieuws

Top Model finalisten op Aruba-stand tijdens Miljonair Fair

Van 9 tot en met 13 december wordt ‘One Happy Island’ Aruba bij een breed bezoekerspubliek onder de aandacht gebracht tijdens de Miljonair Fair. Benelux Next Top Model finalisten Renée Trompert en Marjolein de Velder hebben de taak gekregen bezoekers te enthousiasmeren over het eiland tijdens de opening van de Fair zodat deze Aruba als potentiële vakantiebestemming zullen overwegen. De finalisten van Benelux Next Top Model reisden tijdens het programma samen met de andere deelnemers af naar het Caribische eiland waar zij onder meer een onderwater fotoshoot deden. De dames hebben tijdens hun verblijf veel van het eiland gezien waardoor zij hun mening en verhalen over Aruba als geen ander kunnen delen met bezoekers van de Miljonair Fair

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

airberlin: verrassing in online adventskalender

Volgende bericht

Oostenrijk zoekt wintersport ambassadeurs

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."