Nieuws

Top-Travel Counsellors genieten van Gold Weekend in Marbella

Vier van de zes Nederlandse Travel Counsellors met de felbegeerde ‘gouden status’ hebben het afgelopen weekend genoten van het prachtige Marbella. Travel Counsellors Chris Hendriks, Caroline van Huigenbos, Elize Breed en Wendy Genefaas behoren met deze status tot de top 10 van de 1.800 Travel Counsellors wereldwijd met de hoogste omzet en commissie. Naar aanleiding van hun geweldige prestaties werden zij samen met hun partners uitgenodigd voor dit ‘Gold Weekend’.

Onlangs reisden deze vier Nederlandse Gold Travel Counsellors samen met General Manager Milka van Dam af naar Marbella waar zij samen met hun partners genoten van een lang weekend in het exclusieve Gran Meliá Don Pepe, geheel verzorgd door Travel Counsellors en sponsoren. Tijdens dit weekend maakten de Gold Travel Counsellors van de gelegenheid gebruik om ideeën uit te wisselen met hun internationale collega’s en om Marbella te verkennen. De Travel Counsellors maakten een excursie naar Gibraltar, waar ze dit onbekende stukje Engeland ontdekte. Er was daarnaast genoeg tijd om te ontspannen, te genieten van de zon en de gastvrijheid van het hotel te ervaren. Tijdens de onvergetelijke gala avond werden de Travel Counsellors die voor het eerst de gold status hebben bereikt in het zonnetje gezet en ontvingen zij hun ‘Gold-certificaat’.

Gold Travel Counsellor Elize Breed: “Het was weer een feestje, de lucht was elke dag strakblauw en alles was tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk om in een vijfsterren-accommodatie te verblijven en zo verwend worden. De saamhorigheid is geweldig en ik heb ondanks dat mijn partner niet mee was dit jaar, een top weekend gehad. Het kameraadschap onder elkaar is zo uniek en warm!”

Milka van Dam: “Marbella bood de perfecte setting om met elkaar terug te kijken op een succesvol jaar. Om deze successen te mogen vieren met deze top Travel Counsellors is geweldig. Na een jaar hard werken met indrukwekkende resultaten hebben ze dat zeker verdiend.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Boeing heeft software-update voor 737 MAX afgerond

Volgende bericht

Thomas Cook biedt nu ook last seconds aan via het reisbureau

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."