Nieuws

Tot € 150 familiekorting op Kidsworld Hotels van Sunrise

Sunrise heeft herfstaanbiedingen voor vakanties in KidsWorld hotels, oplopend tot wel € 150 per boeking. Deze actie geldt voor boekingen met vertrek in september en oktober 2010.

Zoals de naam al aangeeft zijn KidsWorld hotels speciaal bestemd voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van drie tot elf jaar. De familiekorting is deze maand ingegaan en eindigt eind oktober 2010. De actie geldt voor boekingen met vertrek in september of oktober 2010. Het is dus speciaal voor gezinnen die graag zo snel mogelijk van een zonvakantie willen genieten. De € 150 familiekorting wordt toegepast per boeking, op basis van twee volwassenen en twee kinderen. De korting geldt niet voor reeds geboekte vakanties. De volledige voorwaarden zijn voor de reisagent terug te vinden op TUI Online.

Ook voor baby’s
KidsWorld hotels hebben uitgebreide voorzieningen voor kinderen, waar onder all-inclusive topvermaak, speciale activiteitenprogramma’s, kinderbuffetten, gratis waterparken en aquafun en ruime familiekamers. Ook jonge ouders kunnen in diverse KidsWorld hotels terecht, waar het concept BabyWorld wordt aangeboden. BabyWorld is speciaal voor gezinnen met baby’s van 0 t/m 2 jaar. Met het handige gratis babypakket, van flessenwarmer tot box, stelt BabyWorld jonge ouders in staat met een gerust hart op vakantie te gaan met de kleine.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Mooiste eilanden in Griekenland

Volgende bericht

Gay-brochure Wenen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.