BlogsNieuwsSharon Evers

Trainingsbroekenbende

Geef maar toe, op een druilige vrije dag – zo’n dag waarop je echt helemaal niets hoeft te doen – draag jij ‘m vast ook. Ik in elk geval wel. Geen make-up, haren in een verwilderde knot, slobbertrui, warme sokken en daarboven een fijne joggingbroek. Totaal niet knap of charmant, dat weet ik zelf ook wel. Gaston of Winston moet die avond vooral niet aanbellen. Ach, je kent het vast wel.

KLM komt nu met een trainingsbroek, Jet Legs. Goede naam, dat wel. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel reizigers kiezen voor comfort in het vliegtuig, maar dat de trainingsbroek niet telt als geschikte reisoutfit. Een trainingsbroek is om te trainen en een joggingbroek om in te joggen? Maar dat verandert als de betreffende broek modieus kan worden gedragen. Snap je ‘m nog?

KLM zette een aantal modeprofessionals aan het werk en tadaa… Jet Legs is een feit. Wat Roy Donders kon – hij kreeg half Nederland in de huispakken – moet Fred van Leer ook lukken, moet KLM hebben gedacht.

Maar of we er allemaal in geloven? Veel mensen dachten meteen aan een 1 aprilgrap. Dat begrijp ik ook wel weer, maar lijkt me zo rond begin november een beetje erg vroeg. Anderen vroegen zich af of je met deze knalblauwe KLM-broek wel een vliegtuig van TUI fly mag binnenstappen? En weer anderen vinden zo’n trainingsbroek, hoe modieus hij ook is, niet om aan te zien tijdens een vlucht.

Ik vind dat je vooral moet aantrekken wat je fijn vindt, maar er zijn natuurlijk grenzen. Om er nou hetzelfde bij te lopen als op een regenachtige zondagmiddag, wil ik niemand aan doen. Maar een trainingsbroek moet volgens mij best kunnen. Hoe modieus hij ook is.

Want tijdens een vlucht kom ik veel ‘ergere’ dingen tegen dan een trainingsbroek. Wat dacht je van stinkende blote voeten? Medepassagiers die niet okselfris zijn? Boeren of scheten? En dan heb ik het nog niet eens over de enorme zooi die mensen achterlaten.

Ach, ik kan zo nog wel even doorgaan. En jij?
Dan valt de trainingsbroekenbende best mee.

Sharon Evers
Sharon@travelpro.nl

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sunny Cars start vroegboekactie

Volgende bericht

Nieuw dierenwelzijnsbeleid Corendon: wilde dieren horen in het wild

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."