CoronavirusNieuws

Transavia annuleert alle vluchten tot en met 6 mei

Transavia heeft besloten alle geplande vluchten tot en met 6 mei te annuleren. Eerder werden de geplande vluchten tot en met 15 april niet uitgevoerd, deze periode is verlengd. “We voeren nog wel repatriëringsvluchten uit in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken”, aldus de airline op haar website.

Transavia laat verder weten dat passagiers hun tickets met vertrekdatum tot en met 31 mei, gratis kunnen omboeken naar een later moment en een andere bestemming. De airline zal wekelijks blijven monitoren of verlengen van deze termijn nodig is.

Na 6 mei
Het kabinet kondigde op 23 maart nieuwe maatregelen in Nederland aan. Transavia: “Vooralsnog hebben deze geen gevolg voor onze vluchten, maar het is mogelijk dat we ook vluchten na 6 mei moeten annuleren. We volgen daarvoor het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Wereld Gezondsheidsorganisatie. Als je nu een ticket boekt na 6 mei, kan het zijn dat we je vlucht annuleren. In dat geval ontvang je hierover een e-mail. Je krijgt dan een voucher waarmee je later voor hetzelfde bedrag een nieuw ticket kunt boeken.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Transavia annuleert alle vluchten tot en met 6 mei […]

Vorige bericht

KLM: extra vlucht van Manilla naar Amsterdam

Volgende bericht

Update - MSC verlengt tijdelijke stop tot 29 mei 2020

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.