Nieuws

Transavia bereikt akkoord nieuwe CAO

Gisteravond (13 maart 2018) heeft Transavia een akkoord bereikt voor een nieuwe CAO Grond 2017-2020 met de vier grondbonden: NVLT, De Unie, de FNV en CNV vakmensen.nl. Het akkoord dat gisteravond door alle partijen is ondertekend is definitief als ook de leden van de grondbonden hiermee akkoord gaan. Het resultaat van de stemming wordt later deze maand bekend.

“Ik ben blij dat er een akkoord is dat aansluit bij de wensen van de grondmedewerkers. Daarnaast passen de afspraken bij de verbeterde financiële situatie van Transavia en sluiten ze aan bij de lange termijn doelstellingen die horen bij een gezonde organisatie“, zegt Mattijs ten Brink (algemeen directeur Transavia).

Naast de loonparagraaf, is een belangrijk thema de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Er zijn daarom afspraken gemaakt over de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en over werk- en rusttijden.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Brussels Airport: elf nieuwe bestemmingen en twee nieuwe airlines

Volgende bericht

Rust wedergekeerd: Sri Lanka wil verdubbeling aantal toeristen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."