Vandaag start transavia.com de Happy City Sale. Tot en met maandag 17 oktober 2011 zijn er dagelijks vanaf 08.00 uur alleen die dag een of twee city trip bestemmingen te boeken tegen een zeer aantrekkelijk actietarief vanaf €59 (retour inclusief tax).
 
Naast de nieuwe stedenbestemmingen Madrid, Wenen, Praag, Milaan, Lissabon en Athene, zijn ook steden als Barcelona, Istanbul, Venetië, Pisa, Napels en Valencia tegen een vrolijk tarief tijdens de actieweek te boeken.
 
transavia.com realiseert een groei van 35% die voor een groot deel voortkomt uit de groeiende vraag naar korte vakanties en stedentrips. De luchtvaartmaatschappij zet daarom fors in op stedenbestemmingen, met name gevlogen vanuit de regio Rotterdam/Den Haag en Eindhoven.
 
De Happy City Sale is de eerste campagne waarin transavia.com gebruik maakt van beeld uit de actie ‘transvia.com zoekt foto’s’. De foto’s zijn herkenbaar aan het beeldmerk ‘100% origineel’. transavia.com laat hiermee zien dat ze samen met de passagiers een mooie ervaring maakt van een city trip, zonvakantie of short break.