Nieuws

Transavia en VNV sluiten principeakkoord over cao vliegers

Deel dit artikel

Afgelopen nacht rond 3.00 uur hebben de onderhandelingsdelegaties van Transavia en de VNV een  principeakkoord bereikt voor de cao van de vliegers.

Mattijs ten Brink: “Beide partijen hebben de verantwoordelijkheid genomen om samen tot een gebalanceerde overeenkomst te komen, die tegemoetkomt aan de wensen van de vliegers én past bij het voor de lange termijn gezond maken van ons bedrijf”.   Naast roosters, ging het bij de onderhandelingen over de Loss of License regeling en de loonparagraaf. Op al deze thema’s is overeenstemming bereikt.

“Door het akkoord is ruimte ontstaan om aan de toekomst te werken, passend bij de verandering die Transavia doormaakt. Een toekomst waarin het belang van de vliegers, alle andere collega’s, passagiers en partners van Transavia wordt gewaarborgd”, aldus Ten Brink.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Stevige groei KLM in februari

Volgende bericht

Noodtoestand Sri Lanka geen reden tot paniek

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.