Nieuws

Transavia France maakt tussenlanding vanwege agressieve passagier

De gezagvoerder van de Transavia France vlucht die gisteravond op weg was van Parijs (Orly) naar Tunis heeft besloten om een tussenlanding te maken in Nice in verband met een agressieve passagier. De 30-jarige man probeerde onder andere de cockpit in te komen.

De man zou meerdere keren hebben geprobeerd de cockpit binnen te komen en gedroeg zich agressief tegenover het cabinepersoneel, evenals tegenover de veiligheidsmensen die hem in Nice uit het toestel kwamen halen. Het feit dat de man zich agressief gedroeg en onder meer ’Allahoe akbar’ riep, ligt volgens Jean-Michel Prêtre (officier van justitie) aan psychologische problemen. De passagiers van vlucht TO4118 zijn met een flinke vertraging verder gevlogen naar Tunis. Transavia France, dat onder Air France-KLM valt en losstaat van Tranavia Nederland, heeft aangifte gedaan tegen de man.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Turkish Airlines lanceert nieuwe route naar Mexico

Volgende bericht

Update: Airlines ondervinden vertragingen in VS door 'shutdown'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.