Nieuws

Transavia lanceert tool om gemakkelijker groepsreis te boeken

Transavia heeft vandaag een nieuwe groepentool gelanceerd, hiermee wordt het boeken van een groepsreis gemakkelijker. Partners van Transavia kunnen vanaf tien personen een groepsreis boeken, terwijl de particuliere boeker dit kan doen vanaf 26 personen.

Met de nieuwe groepentool is het mogelijk om zes verschillende vluchten in één offerte aan te vragen, zodat meteen duidelijk wordt welke vluchten het beste aansluiten op de wens van de boeker. Daarnaast kan de boeker gespreid betalen en tegen betaling een optie op een groepsaanvraag nemen. Tot vijf werkdagen voor vertrek is het mogelijk om passagiersnamen in te voeren en kosteloos te wijzigen.

Benieuwd naar de nieuwe groepentool van Transavia? Bekijk hier de instructievideo. Ben je ook geïnteresseerd in een partner account voor de nieuwe groepentool van Transavia? Vul dan het contactformulier in om een account aan te vragen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Van Nieuwenhuizen: Schiphol zal na 2020 zeker doorgroeien

Volgende bericht

Schiphol start proef voor boarden met gezichtsherkenning

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."