Nieuws

Transavia.com niet morgen maar dinsdag naar Egypte

Deel dit artikel

De speciale vlucht die transavia.com morgen zou uitvoeren naar Hurghada gaat niet door, maar is voorlopig verschoven naar aanstaande dinsdag, 15 februari. De veronderstelling is dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken tegen die tijd het negatief reisadvies dan heeft aangepast. De luchtvaartmaatschappij wilde met deze vlucht geïnteresseerde reisagenten, touroperators en pers de mogelijkheid geven om zelf te zien hoe het er in de toeristische gebieden aan toe is. ‘We willen de ontwikkelingen in Egypte in het weekend afwachten en hebben nog iets meer tijd nodig voor de organisatie’, aldus een communicatiemedewerkster van transavia.com. De vlucht zou vrijdagochtend om 8.00 uur van Schiphol vertrekken en zaterdag om 13.00 uur weer terugkomen.

Wel of niet vakanties aanbieden naar Egypte?
[poll id=”45″]


Deel dit artikel

2 Reacties

 1. Inge Hellings
  12 februari 2011 at 11:20

  To all my foreign friends and friends of friends: Thanks for your positive comments. We will do our role to support the change in Egypt. What you can do to support us is to BOOK YOUR NEXT HOLIDAY IN EGYPT. Please support the tourism in Egypt!

 2. Inge Hellings
  11 februari 2011 at 10:47

  Geachte Heer/Mevrouw,

  Ik ben reeds bijna 7 jaar woonachtig in Egypt waarvan 6 jaar in Sharm el Sheikh en sinds kort in Cairo.
  De Revolutie die er nu aan de gang is, is niet gericht tegen touristen en tot nog toe, zelfs in Cairo is er geen gevaar (je moet je natuurlijk niet begeven tussen de 3.000.000 protestanten)! Ik zie eigenlijk niet in waarom de touristische oorden gelijk Sharm – Hurhgada – Marsalaam…niet kunnen aangeboden worden, gevaar schuilt op iedere hoek van de straat dus laat de touristische markt niet in elkaar zakken!
  Met vriendelijk groeten,
  Inge Hellings

Vorige bericht

Hans de Wilde (Kuoni): ‘Uitbouw merk en retailcontacten’

Volgende bericht

Specials Reisburo Actueel #2: Tips voor Valentijn & Hotspots voor waterliefhebbers

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.