Nieuws

Transavia start lijndienst naar Larnaca

Transavia voegt vanaf deze zomer de nieuwe zonbestemming Larnaca aan haar vluchtschema toe. De luchtvaartmaatschappij vliegt per medio april vier keer per week vanaf Amsterdam naar deze Cypriotische stad, gelegen aan de oostkant van het eiland.

Foto: Rob van Ringelesteijn

Twee maal per week wordt deze vlucht rechtstreeks uitgevoerd en twee maal per week in combinatie met Paphos, gelegen in het westelijke deel van Cyprus. Jaarlijks wordt Cyprus door miljoenen toeristen bezocht en ook onder Nederlanders is het een populaire vakantiebestemming door het hele jaar heen.

Transavia is de enige luchtvaartmaatschappij die deze bestemming rechtstreeks aanvliegt vanuit Nederland. Als gevolg van de grote vraag vanuit de Nederlandse reisbranche en op veler verzoek, heeft Transavia besloten om Larnaca aan haar netwerk toe te voegen. Bestaande en nieuwe touroperator-partners spelen een belangrijke rol in het succes van deze route. De vluchten naar Larnaca worden ook als codeshare vlucht aangeboden in samenwerking met KLM, hierdoor wordt het mogelijk om vanaf alle KLM bestemmingen van en naar Cyprus te vliegen.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Consumentenbond: stenen reisbureau laat meerwaarde liggen

Volgende bericht

Erik Varwijk gaat KLM verlaten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."