CoronavirusNieuws

Transavia start vluchtschema langzaam op

Transavia start haar vluchten langzaam op na een lange periode van stilte. Het aantal bestemmingen en ook de frequenties zullen de komende maanden verder stijgen. Transavia benadrukt dat eventuele aanscherping of aanpassing van restricties in landen vanwege het coronavirus, kunnen betekenen dat aanpassing van het vluchtschema weer noodzakelijk is.

Transavia start een nieuwe campagne. “De campagne heeft de naam gekregen “Écht Samen”, want de afgelopen tijd zijn vele van ons meer samen geweest dan ooit, maar niet altijd zoals normaal. Door de coronacrisis hebben we onze kinderen zelf les gegeven, zijn we massaal gaan thuiswerken en vonden de meeste gesprekken met vrienden en familie online plaats. Wat we eerst voor lief namen, waarderen we nu extra. Het is weer tijd om écht samen te zijn, écht tijd voor elkaar te hebben – even los van alle drukte en dagelijkse beslommeringen. Dat doen we natuurlijk op vakantie met de mensen waarvan we houden”, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Veiligheid aan boord
Transavia neemt verschillende extra maatregelen om het vliegen zo veilig en gezond mogelijk te maken. Er zijn HEPA filters die zorgdragen voor schone lucht aan boord van de vliegtuigen. Daarnaast zijn er extra maatregelen zoals extra reiniging van de vliegtuigen en het verminderen van onderling contact. De passagiers en bemanning zullen op alle vluchten gezichtsbescherming (van neus en mond) dragen, waardoor het toch al lage risico van verspreiding van het coronavirus verder wordt verkleind.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

KLM: herstel bestemmingenaanbod, capaciteit blijft ver achter

Volgende bericht

TUI fly crewleden gaan vragen beantwoorden

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.