Nieuws

Transavia test boodschappen bestellen aan boord voor thuis

Als het aan Albert Heijn en Transavia ligt kunnen passagiers in het vliegtuig hun boodschappen voor thuis bestellen, een service die Appie Fly wordt genoemd. Na de landing op Schiphol, staat de doos met boodschappen klaar om mee naar huis genomen te worden.

De innovatieafdelingen van de bedrijven kwamen erachter dat reizigers twee frustraties hebben als ze thuiskomen van vakantie: ze hebben moeite om weer in het ritme te komen en vinden het vervelend dat ze thuis een lege koelkast treffen. Dat leidde tot de ontwikkeling van de Welkom Thuis Box: een doos boodschappen die je bestelt voor vertrek of op je terugvlucht, en direct bij aankomst kunt ophalen op Schiphol. Dat meldt RTL Z. Vooralsnog is er geen sprake van een concreet product en wordt het momenteel verder uitgewerkt. In het najaar moet bekend worden of en wanneer Transavia en Albert Heijn ‘Appie Fly’ gaan uitrollen.

Lufthansa heeft tot en met eind juni een vergelijkbare test met boodschappen bestellen vanuit het vliegtuig gedaan, samen met de Duitse supermarktketen Edeka. Het is nog niet bekend wat de resultaten van deze proef zijn.

 

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Productiefout in duizenden reisdocumenten

Volgende bericht

Financieel onvermogen TravelStore Bergen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."