CoronavirusNieuws

Transavia verhoogt capaciteit deze zomer

Transavia zet deze zomer aanzienlijk meer vluchten in. Waar tot nu toe ongeveer 45% van de totale capaciteit tov 2019 werd ingezet is dit vanaf eind juni 55%. Dat loopt op tot een totale capaciteit van 85% in de zomerperiode, ten opzichte van 2019.

Deze zomer daagt Transavia haar passagiers uit om zoveel mogelijk offline te zijn op hun vakantiebestemming en om de telefoon bewust minder te gebruiken.Een week lang wordt op al deze vluchten in de week van 21 juni een aantal speciale boxen uitgedeeld voor op vakantie. Hierin kunnen de telefoons worden opgeborgen om de verleiding van zoveel telefoongebruik tijdens de vakantie weg te nemen. Ook is er in deze periode extra personeel van de luchtvaartmaatschappij aanwezig op de luchthavens van Eindhoven, Rotterdam en Schiphol om aandacht te vragen voor het uitzetten of wegleggen van telefoons op vakantie.

Prikkels
Charles Verstegen, director commercial bij Transavia: “We hebben heel veel tijd samen op schermen doorgebracht de afgelopen periode. Met het oog op het ultieme vakantiegevoel vonden we het de hoogste tijd om onze passagiers uit te dagen om eens écht samen UIT te gaan. We zien een behoefte van een ontspannen vakantie met minder prikkels van buitenaf. Wij helpen onze passagiers graag met deze bewustwording en de waarde van het echt samen zijn. Iets dat goed past bij waar wij voor staan; het samen brengen van mensen. Zo wordt een vakantie helemaal ontspannen zonder teveel prikkels van buitenaf.”

Offline
Op de social mediakanalen van Transavia is actrice Pip Pellens vanaf aanstaande vrijdag te zien als host van een extreme offline challenge. In een korte serie volgt zij teams die met bekende influencers de uitdaging aangaan: zonder het comfort van een telefoon op een meerdaagse stedentrip. Van jezelf uitdrukken in een vreemde taal zonder digitale tools, tot navigeren met een papieren landkaart en hoe deel je iets met je vrienden? De ultieme uitdaging voor deze millennials, die het leven zonder mobieltje nooit hebben gekend!

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Gedupeerden 'D-reizen vliegtickets' spreken advocaat en willen geld van airlines

Volgende bericht

Stip Reizen gaat samenwerken met Makro

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.