Nieuws

Transavia vliegt zomer 2020 vaker naar populaire bestemmingen

Transavia vliegt in de zomer van 2020 extra op de populaire bestemmingen Beiroet (Libanon) en Keflavík (IJsland). Vanaf Eindhoven Airport vliegt de luchtvaartmaatschappij volgend jaar zomer vaker op de Griekse bestemmingen Heraklion en Zakynthos.

Eerder maakte Transavia bekend drie nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport toe te voegen aan het zomeraanbod. Bilbao in Spanje (drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag), Edinburgh in Schotland (vier keer per week op maandag, donderdag, vrijdag en zondag) en Perugia in Italië (twee keer per week op woensdag en zaterdag).

De vluchten naar Amman, Jordanië vanaf Amsterdam Airport Schiphol die vanaf 1 oktober 2019 starten, worden ook volgend jaar zomer aangeboden. Het zomerschema van Transavia start op 1 april en loopt tot en met 31 oktober 2020. De tickets zijn vanaf vandaag, dinsdag 17 september, te boeken.

“Door continu kritisch te luisteren naar de vraag uit de markt en onze vluchten te optimaliseren, hebben we voor zomer 2020 een veelzijdig routenetwerk met vele prachtige en populaire bestemmingen in de planning”, zegt Erik-Jan Gelink, commercieel directeur bij Transavia.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Aanpassingen naar TUI BLUE in TUI Online én op TUI.nl

Volgende bericht

Onderzoek BCD Travel: hotelprijzen en vliegtarieven stijgen in 2020

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."