Nieuws

Transavia zet passagier op zwarte lijst

Deel dit artikel

Transavia heeft een passagier voor vijf jaar op de zwarte lijst gezet voor het versturen van een foto van een neergestort vliegtuig via Airdrop, dat laat de luchtvaartmaatschappij weten aan Travelpro.

Meerdere passagiers en een bemanningslid ontvingen gisteren voorafgaand aan de vlucht van Rotterdam naar Zadar een foto op hun telefoon en iPad van een neergestort vliegtuig. De foto werd via Airdrop verstuurd door een medepassagier. Op dat moment zaten de passagiers al in het vliegtuig. Transavia: “We hebben de desbetreffende passagier meerdere malen opgeroepen zich te melden, anders zou het toestel niet vertrekken. Uiteindelijk heeft de passagier zich gemeld en is hij van de vlucht gehaald.”

Zwarte lijst
Transavia maakt duidelijk dat dit gedrag absoluut niet wordt geaccepteerd. “Er is aangifte gedaan en de passagier is voor vijf jaar op de zwarte lijst gezet. We hebben hierover een zerotolerancebeleid vanwege de dreiging die hiervan uitgaat richting onze passagiers en crew.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM nodigt je uit voor de Jij&KLM Beach Borrel

Volgende bericht

Consumentenbond blij met regeling Schiphol en ziet af van massaclaim

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.