CoronavirusNieuws

Travel Counsellors groeit in aantal nieuwe franchisenemers

Vijftien Travel Counsellors hebben zich in de zomermaanden ingeschreven voor een van de introductietrainingen. Deze week is de aftrap van een nieuwe introductietraining, de tweede training van deze maand. Vier enthousiast deelnemers begonnen maandag aan de Travel Counsellors Travel Academy. Ook de trainingen in oktober en november zitten al zo goed als vol, dat laat de organisatie weten.

Paul de Roo (Partnership Relations bij Travel Counsellors), is nauw betrokken bij het werving en selectie proces: “Het is geweldig om te zien dat de Travel Counsellors in deze tijd de stap wagen. Het zijn allemaal enthousiaste toppers, die de tijd nemen hun bedrijf op te zetten en waarvan ik zeker weet dat ze het supergoed gaan doen zodra de markt weer aantrekt. Ondanks dat corona onze reisbranche al maanden in zijn ‘greep’ houdt, ben ik positief gestemd over de toekomst. In de afgelopen zomer ben ik door verschillende personen benaderd, zowel binnen als buiten de reisbranche, die hun droom niet langer on hold willen laten staan en die juist nu de stap maken om zich bij onze organisatie aan te sluiten. We schrijven onze ‘eigen’ toekomst”- is een quote waarin ik sterk geloof. Datzelfde geloof en vertrouwen hebben de kandidaten die komende maand met onze opleiding zullen starten.”

De introductietrainingen hebben afgelopen maanden grotendeels online plaatsgevonden. “Ondanks de vooruitstrevende online tools is Travel Counsellors verheugd sinds september weer (deels) op kantoor training te kunnen geven in kleine groepjes.”

What do you want to do ?

New mail

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Groningen Airport Eelde: "Financiële ondersteuning door rijk is hard nodig"

Volgende bericht

KLM lanceert winterdienstregeling

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."