Nieuws

Travel Counsellors groep draait beste maand ooit

De internationale Travel Counsellors groep viert feest na het verbreken van het grootste verkooprecord ooit, met maar liefst £5,1 miljoen omzet in 24 uur wereldwijd. Op 31 januari werd hiermee de grens van £5 miljoen voor het eerst in de geschiedenis van de organisatie overschreden.

Daarnaast heeft de groep in januari de beste maand ooit gedraaid met een stijging van 15% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijf, met meer dan 1800 zelfstandige reisadviseurs in zeven landen, behaalde vorige maand een omzet van £82 miljoen. Travel Counsellors zag ook een record in het aantal boekingen via het eigen boekingsplatform Phenix. Met alleen al op 31 januari een wereldwijde dagomzet van £2.2 miljoen via dit dynamic packaging systeem.

Wereldwijd vierden 307 Travel Counsellors hun beste maand ooit in januari. Fred van Eijk (Managing Director Travel Counsellors Nederland en België): “Niet alleen in Nederland hebben wij een sterke maand achter de rug, wereldwijd in alle Travel Counsellors markten hebben wij het zeer goed gedaan. Ons business model werkt effectief in diverse landen. Nederland is verzekerd voor een goede toekomst dankzij de kracht van een internationale onderneming.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Solmar Tours te boeken bij D-reizen en VX

Volgende bericht

Indaba verplaatst: nieuwe datum nog niet bekend

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.