Nieuws

Travel Counsellors houdt familieweekend in Limburgse Peel

Deel dit artikel

Afgelopen weekend vond het Travel Counsellors familieweekend plaats in Center Parcs op de prachtige Limburgse Peel. Maar liefst 260 Travel Counsellors, partners, kinderen en hoofdkantoorcollega’s kwamen samen voor een weekend vol gezelligheid.

De vrijdagavond begon goed met een drukbezochte welkomstborrel. Zaterdagochtend waren alle Travel Counsellors uitgenodigd voor een korte presentatie over Center Parcs en Pierre & Vacances met interessante updates en een rondleiding over het park. Verder stond het weekend vooral in het teken van vrije tijd en hadden de Travel Counsellors en hun families alle tijd om het park, de vele faciliteiten en de prachtige omgeving te verkennen.

Hanna Swagerman (Travel Counsellor): “Het TC familieweekend was weer erg geslaagd. Het is altijd leuk om je collega’s te zien, en hun gezinnen te ontmoeten. Om met elkaar te zijn in een hele andere omgeving, is leuk. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, maar geen verplichtingen, heerlijk! Een top weekend met het gezin en de gezelligheid van collega’s!”

Milka van Dam (General Manager Travel Counsellors): “De opkomst het afgelopen weekend was geweldig. Met zo’n grote groep Travel Counsellors en hoofdkantoorcollega’s met hun mooie gezinnen bij elkaar, als ergens het Travel Counsellors familiegevoel naar boven komt, is het hier wel. Het weekend is ook een goed moment om bij te praten met bekende Travel Counsellors en nieuwe Travel Counsellors beter te leren kennen. Center Parcs was een fijne host, we hebben genoten!”

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Verbazing bij luchthaven Münster-Osnabrück over faillissement Germania

Volgende bericht

Wizz Air vanaf Eindhoven en Brussel naar Georgië

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."