CoronavirusNieuws

Travel Counsellors positief over de toekomst

Uit de periodieke enquête van Travel Counsellors onder haar reisadviseurs blijkt dat men positief gestemd is over de toekomst. Op de vraag hoe tevreden men is over de mogelijkheden om een succesvolle Travel Counsellor te zijn werd gemiddeld een 8 gegeven. De ondersteuning van het hoofdkantoor bleek hierbij een belangrijke factor en scoorde ook een 8. In algemene zin gaven de Travel Counsellors een 7.5 wat betreft hun positieve gevoel op dit moment.

De organisatie stuurt periodiek een enquête uit naar de Travel Counsellors om zo te polsen hoe de reisadviseurs zich voelen gedurende deze bizarre tijd. Er wordt daarnaast in de enquête ingegaan op hoe men tegen de organisatie aankijkt en tegen hun individuele ondernemingen. Zo krijgt Travel Counsellors een goed beeld van de tendens op dat moment en weten ze waar aandacht aan besteed moet worden.

Milka van Dam, General Manager Travel Counsellors: “Hoewel we een hechte community zijn en iedereen regelmatig spreken, geeft een enquête als deze vaak heldere inzichten. Gezien het periodieke karakter van de enquête kunnen we de uitkomsten met elkaar vergelijken. We zijn logischerwijs met elkaar door verschillende fases gegaan, wat hoort bij een roerige tijd als deze. Dat de Travel Counsellors net zo positief naar de toekomst kijken als wij is fijn.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Corendon Mangrove Beach Resort onderdeel van Curio Collection by Hilton

Volgende bericht

Dominicaanse: "Vertrouwen bij toeristen en touroperators"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.