Nieuws

Travel Counsellors streven naar ‘gouden status’

Deel dit artikel

Travel Counsellors kent een goede zomer. Vorige maand liet Fred van Eijk (Managing Director Travel Counsellors) al weten erg trots te zijn op de resultaten voor deze zomer. Dat onderstreepte Milka van Dam (General Manager Travel Counsellors) nogmaals vandaag tijdens de leveranciersdag in Tiel.

“Aan het einde van de zomer boeken we nog erg goed, waarvan de helft van de boekingen verre bestemmingen in Azië en Amerika zijn voor 2020 en de andere helft last-minutes naar onder andere Spanje en Turkije”, aldus Van Dam. “We zien ook dat er steeds meer vraag is naar bestemming in Zuid-Amerika, zoals Argentinië, Peru en Brazilië. We hebben vandaag Peru en Costa Rica op onze leveranciersdag staan”, laat Yvonne Bijsterveld (Manager Phenix Sales Nederland & België) weten. Ook de winter ziet er veelbelovend uit volgens Van Dam: “Als het doorzet zoals we de afgelopen zes maanden hebben gepresteerd dan knijpen we onze handen dicht en wordt het een super jaar voor ons.” Maar liefst 120 Travel Counsellors werden vandaag in Van der Valk Tiel bijgepraat door 22 leveranciers tijdens de jaarlijkse leveranciersdag.

Going for Gold
Steeds meer Travel Counsellors werken onderling samen en streven naar de ‘Gouden Status’. De Travel Counsellors behoren met deze status tot de top 10 van de 1.800 Travel Counsellors wereldwijd met de hoogste omzet en commissie. “Iets wat steeds meer is gegroeid de afgelopen jaren is de samenwerkingsverbanden tussen Travel Counsellors onderling. Het ondersteunen van elkaar en gegevens met elkaar delen is iets wat we in een formele vorm hebben gegoten, Ilse Mosch maakt daar onder andere goed gebruik van. Daarnaast is er ook een training genaamd ‘Going for Gold’ waar inmiddels zestien Travel Counsellors vanuit Nederland hebben deelgenomen, waaronder Anneke van Ruler – Van der Goes.”

Lees de ervaringen van Ilse Mosch en Anneke van Ruler – Van der Goes in de aankomende TravelPro.

Bekijk hier een korte impressie van de leveranciersdag.

Travel Counsellors Leveranciersdag 2019

Op dit moment is de leveranciersdag van Travel Counsellors nog in volle gang. Ruim 120 Travel Counsellors krijgen vandaag van 22 partners informatie voorgeschoteld. Bekijk hier een korte impressie van de dag in Van der Valk Tiel.

Posted by TravelPro on Thursday, September 5, 2019

 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM brengt ode aan uniform tijdens modeshow op vlucht naar New York

Volgende bericht

Pelikaan Reizen wordt Pelikaan Travel Group

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.