CoronavirusNieuws

Travel Counsellors: verdubbeling geboekte nachten in Nederland

De eerste boekingen voor de zomerperiode komen weer op gang. Tussen 1 april en eind mei is er bij Travel Counsellors een verdubbeling te zien in geboekte nachten in Nederland ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Met name de luxere vakantiewoningen zijn populair. Ook zijn er al roadtrips door Nederland samengesteld dankzij het dynamic packaging systeem Phenix. De afgelopen maanden zijn de Travel Counsellors volop bezig geweest om in nauw contact te blijven met hun klanten en ze te blijven inspireren. De wekelijkse We Love Travel mailings hebben hogere open en click through rates dan ooit tevoren en Travel Counsellors horen steeds meer positieve geluiden dat hun klanten er klaar voor zijn om weer volop te gaan reizen zodra het kan.

Inspiratie
General Manager Milka van Dam: “Het is goed om te zien dat er inmiddels ook weer wat meer focus komt op wat er wel mogelijk is in plaats van alleen maar op alle uitdagingen die de branche heeft te verduren op het moment. De inspiratie die onze Travel Counsellors aan hun klanten overbrengen over wat er voor de zomer wel al boekbaar is, heeft een duidelijke impact op de boekingen die we nu binnen zien komen. Ook de aanvragen en boekingen voor verderop in dit jaar beginnen aan te trekken. Al met al een steeds iets positiever beeld.”

Vorige week spraken we met Milka van Dam in ‘Een goed gesprek met’. Bekijk hier de video terug.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TUI Nederland wil vliegvakanties vanaf 1 juli weer opstarten

Volgende bericht

"Tunesië is veilig en klaar voor bezoekers"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.