Nieuws

Travel Counsellors wint Industry Innovator Award

Tijdens de conferentie van Travel Counsellors Nederland en België werd de organisatie verrast door Liberty International Tourism Group met de Industry Innovator Award 2018. Managing Director Fred van Eijk en General Manager Milka van Dam namen de award namens Travel Counsellors in ontvangst van Andreas Schmitz (CEO Liberty Sport Events) en Ruud Den Hooglander (Director of Sales Benelux) van Liberty.

Deze award wordt toegekend aan een organisatie dat op een kenmerkende en innovatieve manier te werk gaat. De winnende organisatie heeft succes met zijn vernieuwende aanpak en koppelt resultaat aan een effectieve manier van werken, waardoor er vanuit de gehele reisbranche met respect gekeken wordt naar de organisatie; aldus Liberty.

Ruud den Hooglander, Director of Sales Benelux Liberty International: “Door de excellente integratie van een zeer lokale persoonlijke aanpak en een stevige organisatie, creëert Travel Counsellors een perfect klimaat voor haar individuele Counsellors. Door een positief klimaat te scheppen en het stimuleren van de ontwikkeling van de aangesloten Travel Counsellors, ontstaat er een positieve opwaartse spiraal van professionaliteit dat haar klanten weer ten goede komt.”

General Manager Travel Counsellors, Milka van Dam: “Wij vinden het een eer deze award uitgereikt te krijgen. Onze samenwerking met Liberty werpt al tijden zijn vruchten af. Hoe mooi is het dan om van hen een award te ontvangen die staat voor innovatie, vernieuwing en daadkracht. Waar zowel partners, Travel Counsellors als klanten van profiteren.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ANVR en Europese collega's richten European Travel Union (ETU) op

Volgende bericht

Lees TravelPro 12 van 22 maart 2019 online

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."