Nieuws

Travel Impressions is op zoek naar ‘travel impressions’

De zomer is in aantocht en Travel Impressions viert dit met een unieke actie. Het salesteam bezoekt de komende weken ruim 140 reisbureaus en tijdens dit bezoek ontvang je een unieke goodiebag waarmee je je eigen zomergevoel kunt creëren! Daarnaast worden er nog eens 250 pakketjes per post verzonden.

Maak té gekke (reis)foto’s met de zonnebril en/of strandbal die je in de goodiebag vindt en stuur deze ‘Travel Impressions’ voor 24 augustus 2018 naar travel@travimp.com. De leukste inzending wordt op 31 augustus 2018 via de Facebookpagina Travel Impressions Nederland bekendgemaakt en wint een verblijf van vijf nachten in Hotel Bahía del Duque op Tenerife!

Ook als jouw reisbureau niet bezocht is door het salesteam of je ontvangt de goodies niet via de post, dan kun je uiteraard ook deelnemen aan deze unieke zomeractie! Maak een ludieke foto van jezelf waarbij het Travel Impressions zomergevoel naar voren komt en stuur dit voor 24 augustus 2018 naar travel@travimp.com.

Algemene voorwaarden
Kijk voor de algemene voorwaarden omtrent deze actie op http://travelimpressions.nl/over-ons/zomeractiereisbureaus.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Retail profiteert van onoverzichtelijkheid online reisaanbod

Volgende bericht

Recordaantal passagiers voor easyJet

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."