Nieuws

Travel Impressions lanceert ‘gouden sleutel’ actie

Travel Impressions lanceert weer een speciale actie voor de reisbureaus. Om de lancering van de nieuwe brochure te vieren, worden er de komende dagen bij heel veel reisbureaus in Nederland taarten bezorgd.

Maar dat is nog niet alles, in een van de taarten zit een gouden sleutel! Heb jij nou nét deze taart? Stuur dan direct een email naar africa@travimp.com inclusief een foto van jullie team mét de taart en sleutel en dan wint jouw reisbureau een verblijf van drie nachten in een lodge in Safaripark Beekse Bergen voor twee volwassenen en twee kinderen.

Nieuw brochure
Travel Impressions heeft een nieuwe Afrika brochure uitgebracht en beschrijft de brochure als een boek vol Afrika basisrecepten, die door toevoeging van persoonlijke ingrediënten verder geoptimaliseerd worden. Zo wordt voor elke klant een unieke en op maat gemaakte beleving gecreëerd door het speciale Afrika Conciërge Team. Een tafeltje reserveren in een toonaangevend restaurant? Golfen op banen van wereldklasse? Een speciale once-in-a-lifetime experience? Het Travel Impressions Afrika Conciërge Team maakt van een ‘standaard’ Afrika reis graag een droomreis.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Impressions heeft de nieuwe Afrika-brochure voor 2019 gelanceerd en om dit te vieren zijn er bij veel reisbureaus in Nederland taarten bezorgd. In een van de taarten was een Gouden […]

Vorige bericht

Ernstige storing hoofdmotor op ferry met 335 mensen aan boord

Volgende bericht

Ikos Resorts opent Ikos Aria op Kos in 2019

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.