Nieuws

Travel Impressions start actie voor reisagenten

Travel Impressions start volgende week een actie speciaal voor reisagenten. “Wat vinden we het elke keer weer leuk om nieuwe studiereizen te bedenken en plannen. We verheugen ons er steeds weer op om reisagenten kennis te laten maken met de allermooiste bestemmingen en resorts en natuurlijk met het Onbegrensd Genieten van Travel Impressions”, aldus de reisorganisatie.

“Vanwege COVID-19 hebben we de studiereizen noodgedwongen even uitgesteld, maar we willen je ook juist in deze tijd graag het Onbegrensd Genieten laten ervaren en lanceren binnenkort onze actie ’We will bring a taste of the world to you’.”

21 september
In de week van
21 september staat elke dag een bijzonder hotel op een toplocatie centraal. Travel Impressions neemt je via een korte video even virtueel mee naar de andere kant van de wereld. “De video staat op onze Facebookpagina en kun je bekijken wanneer je wil. De hotels die wij hebben geselecteerd hebben ook allemaal een fantastische keuken en hoewel we dat niet helemaal kunnen overbrengen kunnen we je wel een culinair proefje geven, dus gaan wij elke dag reisagenten blij maken met een culinaire ervaring en die brengen we gewoon bij je langs.” 

Hoe werkt het ?
“Kijk elke dag op Facebook gedurende de week van 21 september en laat je verrassen door de keuze van hotels. Het enige wat je hoeft te doen is de video te ’liken’ en delen en eventueel aan te geven waarom je het hotel zo bijzonder vindt. En misschien ben jij wel degene die we culinair gaan verrassen want we hebben:

  • Maandag 21 september        2 x een luxe ontbijt voor twee personen 
  • Dinsdag 22 september             2 x een heerlijke lunch voor twee personen 
  • Woensdag 23 september         2 x een uitgebreide High Tea voor twee personen 
  • Donderdag 24 september        4 x een luxe borrelbox voor twee personen 
  • Vrijdag 25 september               2 x een fantastisch diner, naar keuze thuisbezorgd of in een restaurant bij je in de buurt 

Kijk, like, deel en wie weet kun je binnenkort Onbegrensd Genieten.

“De winnaar wordt de eerstvolgende werkdag persoonlijk door ons geïnformeerd. In totaal gaan wij dus twaalf reisagenten blij maken!” Kijk hier voor alle voorwaarden.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

KLM: vliegticket inwisselbaar voor refundable voucher

Volgende bericht

Nieuw reisadvies voor Marokko

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.