Nieuws

‘Travel smooth’ bij Sunny Cars op de Vakantiebeurs

Na het grote succes in 2019 keert Sunny Cars weer groots terug op de komende editie van de Vakdag van de Vakantiebeurs. Sunny Cars is opnieuw de hoofdsponsor van de b2b-zone waar je op het terras de hele dag gratis kunt bijtanken met een kopje koffie van de barista of een smoothie.

De b2b-zone is dit jaar opnieuw ingericht met comfortabele zitplekken, een gratis wifi-netwerk en wat lekkers voor tussendoor. De hele dag door maakt een barista namelijk de lekkerste koffie en worden verse smoothies bereid. “De kosten? Een smile! Helder, transparant en all-in. Net als Sunny Cars. De zone is dé plek voor vakbezoekers om op een rustige en fijne manier zaken te doen. We zijn in 2020 al 25 jaar dé partner van de reisbranche en ook dit jaar hebben wij geen moment getwijfeld om bij te dragen aan het terras waar de vakbezoeker centraal staat”, zegt Hans Knottnerus (Managing director bij Sunny Cars).

Begint je koffie van je ontbijt rond een uur of elf uit te werken, of heb je op een ander moment even een cafeïneshot nodig? Dan ben je bij Sunny Cars aan het juiste adres. Suzanne Al (Marketing director bij Sunny Cars): “Daarnaast wordt er extra liefde in de smoothies gedaan om 15.30 uur, om nog éven die laatste vitamineboost van de dag te geven: je loopt en staat veel op een gemiddelde beursdag, dus even lief zijn voor je lichaam is belangrijk.” Het voltallige salesteam van Sunny Cars is de hele dag beschikbaar bij de stand. “We willen 110% klaarstaan voor onze partners en alle vragen beantwoorden die zij mogelijk hebben”, vertelt Marco Ammerlaan (Sales manager bij Sunny Cars). “Ook als je gewoon even lekker wilt bijkletsen, ben je natuurlijk meer dan welkom.”

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Meer Nederlanders met de camper op vakantie in de winter

Volgende bericht

ANVR: Voorgestelde ZZP-wet sluit niet aan bij ZRA's en ZSO's

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."