Nieuws

Travel Trend: nieuwe rondreizen en vernieuwde routes

Deel dit artikel

Travel Trend introduceert in USA een aantal nieuwe autorondreizen, waaronder een bijzondere reis naar Texas waar een deel van Route 66 is opgenomen en reizigers onderweg op een echte ranch verblijven en een leuke Deep South reis langs de muzieksteden in het zuiden. Ook nieuw is een combinatiereis van het noordoosten van de VS met Canada en een fantastische roadtrip van New York naar Miami.

In Canada is het aanbod aan unieke wildlife arrangementen uitgebreid, met verblijf in bear en wildlife lodges in de wildernis. De nieuwe camperrondreis Whales & Bears Campertour vanuit Vancouver – met vooraf gereserveerde campings – heeft ook het Canadese wildlife als centraal thema. De route voert over Vancouver Island en de relatief onontdekte Sunshine Coast naar de Canadese Rocky Mountains. Als laatste is een roadtrip vanuit Calgary aan het aanbod toegevoegd: eerst naar Banff en Jasper National Park in de Canadese Rocky Mountains, dan via de iconische Inside Passage naar Vancouver Island voor een uitgebreid verblijf. De reis eindigt in de sfeervolle stad Vancouver.

Australië, Nieuw-Zeeland & Pacific
In Australië zijn diverse routes van autorondreizen vernieuwd, zoals die van de Southern Scenic Highlights van Sydney naar Adelaide en de Wonders of Western Australia van Perth naar Cairns of vice versa. Ook aangepast is de New Zealand Campertour. “Tijdens deze 23-daagse camperrondreis over het Noorder- en Zuidereiland zijn alle kampeerplekken al voor jouw klant gereserveerd. Verlengingsmogelijkheden op de exotische eilandengroepen van Fiji, Cook en Frans Polynesië zijn uitgebreid. Na een rondreis door Australië en/of Nieuw-Zeeland is het hier heerlijk relaxen”, laat de reisorganisatie weten.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Aanbod Style in Travel volledig klimaatneutraal

Volgende bericht

Zonder bijbetaling nieuwe vakantie én Cook-reissom claimen....

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."